border

Kinderhoek

Sint en Piet vla met speculaasroom

Bereiding:

Klop de slagroom met de suiker en speculaaskruiden. Hak de helft van de pepernoten fijn. Bestrooi de bodem van de coupes met hele pepernoten. Schenk de vanille vla erop, verdeel hierover een laag chocolade vla en bedek de vla met een laag speculaasroom. Bestrooi tenslotte met gehakte pepernoten.

Ingredienten:

2 deciliter slagroom - 2 eetlepel suiker - 1,5 theelepel speculaaskruiden - 4 handen pepernoten - 3 deciliter vanillevla - 3 deciliter chocoladevla

Chocolade ijsdrank

Een lekker ijskoude Chocolade drank!

Bereiding:

Mix in een glas de chocolade saus en de melk. Voeg 1 eetlepel ijs toe en roer dit goed. Voeg nu de 2de eetlepel ijs toe, en niet meer roeren. Voeg als laatste de citroenlimonade en het ijsklontje toe. Roer nu heel licht. Klaar is je drankje. Serveer het met een rietje.

Ingredienten:

Voor 1 glas choco-ijsdrank:

2 thl chocolade saus - 2 etl melk - 2 etl vanille ijs - 1 kopje citroenlimonade - 1 ijsklontje

border

Wittezeestraat 33 - 4388 GE - Oost-Souburg - Tel: 0118-463151 / 0618168336 - E-mail: info@piebeu.nl -